Excite

13-jarige Thaise wees wil niet door Kim Kardashian geadopteerd worden

  • © Getty Images
De 13-jarige Pink uit Thailand woont liever in armoede dan weelde. Kim Kardashian ontmoette haar tijdens een reis naar Thailand en wilde haar dolgraag adopteren. Pink besloot echter te bedanken voor dit aanbod, omdat ze veel liever meehelpt haar land weer op te bouwen na de tsunami van tien jaar geleden.

Pink was in de eerste instantie erg blij met het nieuws dat de Amerikaanse realityster haar wilde adopteren. Toch besloot ze al snel dat ze liever in Thailand bleef, om zowel haar land als de andere weeskinderen met wie ze samen opgroeide.

Pink ontmoette Kim toen die een kindertehuis bezocht in het gebied dat in 2004 door de tsunami getroffen werd. Het meisje werd door haar moeder naar het tehuis gestuurd omdat zij te arm was voor haar te zorgen en haar een opleiding te kunnen bieden. In feite is het meisje dus niet écht wees. Ze kon het heel snel vinden met de realityster en Kim gaf haar zelfs een armband.

Na de ontmoeting met Pink zei Kim: "Als je iemand ontmoet waarmee je echt een klik hebt, dan kun je alleen maar denken aan hoe je het leven van zo iemand kunt verbeteren. En ik denk dat adoptie geweldig zou zijn. Ik kan gewoon niet stoppen met aan haar te denken. Ik zei tegen Kanye dat dit meisje zo lief en aardig is, dat ik haar zo zou willen adopteren."

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020