Excite

13-jarige blijkt niet enige gegadigde voor kind

Laatst bracht Spotlight al het bizarre nieuws van de 13-jarige jongen die vader was geworden. Het Britse jongetje Alfie Patten is inmiddels sensationeel nieuws in het Verenigd Koninkrijk, maar het verhaal krijgt een interessant staartje. De moeder van zijn kind, de 16-jarige Chantelle Steadman, blijkt namelijk in dezelfde periode met nog twee andere jongens het bed te hebben gedeeld.

Andere vader drie jaar ouder

De eerste die het vaderschap van Alfie Patten in twijfel trok, was de 16-jarige Richard Goodsell. Hij claimt in dezelfde periode seks te hebben gehad met Chantelle Steadman en wil nu een DNA-test laten doen. In tegenstelling tot veel andere puberjongens, die waarschijnlijk erg opgelucht zouden zijn als een ander het kind claimt, vindt Richard Goodsell het blijkbaar iets om trots op te zijn. En hij is niet de enige.

Who wants to be the teenage dad?

Er zou een televisieprogramma over gemaakt kunnen worden: Who wants to be the teenage dad? In Engeland worden over vreemdere zaken televisieprogramma's gemaakt. Chantelle hield er in ieder geval erg van. Het verhaal van Alfie Patten neemt in ieder geval een bizarre wending. En dat is tekenend voor een 13-jarig jongetje uit het land met de meeste tienerzwangerschappen in Europa.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020