Excite

16-jarige winnaar Britain's Got Talent klaagt over Cowell

Momenteel is Simon Cowell weer bezig met het zoeken naar de perfecte popartiest, artieste of groep. In Engeland is de X-Factor weer in volle gang. Dat betekent dat voorgaande winnaars wat minder in de spotlight staan. George Sampson weet daar alles van. De 16-jarige danser won vorig jaar Britain's Got Talent met zijn hippe moves, maar momenteel kan zijn carrière behoorlijk veel boost gebruiken. Het gaat namelijk niet lekker met George.

Hoewel de DVD van George Sampson in het begin goed verkocht, bleek er in de kleine lettertjes een deal te zitten waar George alleen maar slechter van werd. Althans, dat beweert de danser zelf. De firma van Simon Cowell zou 90% van de opbrengsten krijgen en George Sampson zelf 10%. Maar van die 10% moet hij nog wel de productiekosten betalen. Uiteindelijk komt het er op neer dat hij dankzij zijn succes in de schulden staat bij het bedrijf van Simon Cowell. Als dat waar is, is dat natuurlijk een schande.

Tevens klaagt George Sampson dat andere, voornamelijk vrouwelijke zangeressen, meer aandacht van Simon Cowell krijgen. Zij krijgen duurdere cadeaus en meer aandacht voor hun carrière. Momenteel woont George samen met zijn moeder en drie zussen in een hotel in Londen, waar ze heen verhuisden nadat hij Britain's Got Talent won. Hun eerste verblijfplaats, een appartement, moesten ze verlaten vanwege geluidsoverlast. George Sampson hoopt snel weer wat vaart in zijn carrière te kunnen brengen.

Afbeelding: Flickr, ~~Sarah~~

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018