Excite

17-jarige moeder krijgt drieling

De 17-jarige Sian Robbins kreeg de schrik van haar leven toen bleek dat ze voor de tweede keer zwanger was. Helemaal toen de dokter haar vertelde dat ze niet één baby in haar buik droeg, maar een drieling!

De geboorte van een drieling is in veel gevallen riskant en Sian kreeg dan ook de mogelijkheid om één van de drie kinderen te laten aborteren, om zo de kansen voor de andere twee te vergroten. De jonge moeder vond dit echter geen optie en wilde alle drie haar kinderen gelijke kansen geven. Ondanks het feit dat de kinderen te vroeg geboren werden, maken ze het nu allemaal goed.

Voor de Britse Sian was het niet de eerste keer dat ze zwanger was; op haar 15e ontdekte ze dat ze in verwachting was van haar eerste zoontje, Jaden. Omdat de relatie met de vader van Jaden vrij snel na de geboorte stuk liep, stond ze er alleen voor. Gelukkig duurde dit niet lang; ze ontmoette Callum Thomas van wie ze nu een drieling heeft gebaard.

In Groot-Brittannië komen regelmatig bijzondere tienerzwangerschappen voor. Zo maakte de 13-jarige Alfie Patten begin dit jaar nog wereldnieuws toen het erop leek dat hij zijn 16-jarige vriendin zwanger had gemaakt. Na een DNA-test bleek Alfie toch niet de vader te zijn, maar één van de andere (jonge) bedpartners van het meisje.

Voor Sian staat als een paal boven water wie de vader is en samen met Callum weet ze haar jonge gezin als fulltime moeder draaiende te houden. Toch is vier kinderen voor de jonge ouders wel voldoende: voorlopig komen er geen kinderen meer bij!

Afbeelding: Mark Large

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018