Excite

29-jarige wordt jongste oma Engeland

Kelly John uit Wales mag binnenkort een record op haar naam schrijven. Erg blij is ze er echter niet mee, want de 29-jarige vrouw wordt de jongste oma die het Verenigd Koninkrijk ooit gekend heeft. Haar 14-jarige dochter is zwanger.

Kelly werd zelf ook heel jong moeder en hoopte dat haar dochter Tia niet dezelfde fout zou maken. Nu blijkt die echter in verwachting te zijn van haar 15-jarige vriendje en de twee kijken ontzettend uit naar de komst van hun kindje. Voor Kelly en Tia breekt nog wel een spannende tijd aan: toen Kelly zwanger werd, beloofde haar toenmalige vriendje haar eeuwige trouw. Die trouw duurde echter tot net na de geboorte van Tia en Kelly moest haar dochter helemaal alleen opvoeden.

Kelly ontdekte dat haar dochter zwanger was toen ze een zwangerschapstest vond. Tia en vriendje Jordan gebruikten meestal wel condooms, maar niet altijd. Aan de pil wilde Tia niet, uit angst om veel aan te komen.

Het kindje zal waarschijnlijk in augustus geboren worden en als er in de tussentijd niets verandert, betekent dat dat er maar liefst zes generaties van de familie in leven zijn. Het baby’tje heeft dan ook nog een betovergrootmoeder van 92 jaar oud. Het kindje zal waarschijnlijk in het gezin van Kelly worden opgevoed; die woont samen met haar nieuwe vriend, Tia en drie andere kinderen uit een stukgelopen relatie.

Afbeelding: Flickr, gebruiker ECohen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020