Excite

3 jaar cel voor sperma in waterflesje?

De Amerikaan Michael Kevin Lallana uit Fullerton hangt een celstraf van maximaal drie jaar boven het hoofd. Niet voor niets, want deze grappenmaker heeft tot twee keer toe sperma in het waterflesje van een collega gestopt.

De 31-jarige man begon in januari met zijn eerste poging. Hij vulde toen een flesje met sperma en zette dit bij de vrouw op het bureau. Zij dronk er van, maar vond het vies smaken, dus gooide ze het flesje weg. Op dat moment wist zij nog niet dat het om sperma ging.

Drie maanden later dronk de vrouw weer eens uit een flesje mineraalwater. Toen ook dat flesje nogal verdacht smaakte, besloot ze de inhoud op te sturen naar het laboratorium van het bedrijf. Uit onderzoek bleek toen dat er sperma in het flesje zat.

Daarop besloot het bedrijf om de zaak nog nader te onderzoeken. Uit het gevonden sperma kon een DNA-profiel worden gedestilleerd. Dat kon vervolgens worden gekoppeld aan de 31-jarige Michael Kevin Lallana. Hij is aangeklaagd en moet voor de rechter verschijnen. Zijn zaak zal in september beginnen en kan mogelijk tot een celstraf van drie jaar leiden.

Overigens werkte Lallana gewoon mee aan het onderzoek en had hij niet eerder laten merken dat hij een bepaalde vijandigheid ten opzichte van vrouwen had. Als Lallana veroordeeld wordt, dan wordt hij bovendien opgenomen in het register met zedendelinquenten, wat het wel eens heel moeilijk kan maken om ooit nog een fatsoenlijke baan te krijgen.

Afbeelding: Flickr account israelavila

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020