Excite

3 nieuwe bands op Pinkpop 2011

Pinkpop heeft drie nieuwe bands bekend gemaakt die op het festival zullen optreden. Dit zijn Cage the Elephant, Eliza Doolittle en Versaemerge. Het affiche voor Pinkpop is hierdoor zo goed als compleet.

Eerder deze maand zijn er enorm veel artiesten bekend gemaakt die op Pinkpop zullen staan. Denk bijvoorbeeld aan Coldplay, Simple Plan, Laura Janssen, Foo Fighters, Elbow, Kaiser Chiefs, Kings of Leon, Volbeat en White Lies. Het is een veelbelovend programma. Hoofdact Coldplay is de duurste band die ooit op Pinkpop heeft gestaan. Het belooft met Coldplay dan ook een geweldig feest te worden!

Pinkpop is dit jaar van 11 tot en met 13 juni en de voorverkoop is reeds gestart. Het festival was andere jaren in een mum van tijd uitverkocht, maar dit jaar zijn er nog tickets te verkrijgen. Een combi-ticket voor drie dagen inclusief camping kost 150 euro. Het is ook mogelijk om slechts één dag naar het festival te gaan. Een dagticket kost 75 euro. De prijzen zijn exclusief servicekosten en BTW. De BTW is dit jaar flink gestegen, namelijk van 6 procent naar 19 procent. Een Pinkpopkaartje kan dus best prijzig zijn. Om deze reden hebben veel festivals ervoor gekozen de kaarten nog voor 2011 te verkopen: en met groot succes. De tegenpool van Pinkpop, Lowlands, is hierdoor reeds volledig uitverkocht. En dat terwijl er nog amper bands bekend zijn gemaakt.

Afbeelding: Flickr account devries

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018