Excite

30.000 Pond voor uitglijden over druiven

Druiven zijn een lucratieve fruitsoort. Jeanette Plummer gleed drie jaar geleden uit over twee druiven - een rode en een witte - in een filiaal van M&S in Bath, Somerset. Ze kwam daardoor zo hard ten val, dat ze een schouderoperatie moest ondergaan. Omdat volgens haar de schuld bij M&S ligt, heeft ze de winkelketen aangeklaagd. De rechter heeft bepaald dat Plummer 30.000 Pond dient te ontvangen.

Hele dure druiven

30.000 Pond zijn twee dure druifjes. De advocaat zegt dat M&S het ongeluk had kunnen voorkomen als ze de druiven hadden verkocht in afsluitbare plastic zakjes en een beter opruim-beleid hadden gehad. Had mevrouw Plummer een nieuwe schouder en M&S 30.000 Pond gescheeld.

Niet elke druifglibberaar krijgt schadevergoeding

Om te voorkomen dat elke onverlaat nu druifjes gaat strooien bij de Hoogvliet, AH of C1000 om zo een schadeclaim te trekken, volgt nog wel even een waarschuwing. Alexander Martin-Sklan gleed in de parkeergarage van een M&S uit over een druif, maar kreeg zijn gevraagde 300.000 Pond niet. Hij zou te gladde sandalen aangehad hebben, waardoor hij makkelijker uitgleed. Dus voordat u gaat druifglibberen in uw lokale supermarkt, eerst even op het schoeisel letten!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020