Excite

3JS ongedeerd na auto-ongeluk

De 3JS zijn helemaal ongeschonden uit het verkeersongeluk gekomen, waarbij ze betrokken waren. De bandleden kregen onderweg naar Düsseldorf een ongeluk met hun auto. Het busje waar de zangeres in reden, werd op een rotonde aangereden door een taxi.

De aanrijding zorgde voor behoorlijk wat schrik, want al snel bleek dat het busje te erg beschadigd was om verder te rijden. Gelukkig bleef iedereen in de auto ongedeerd. De zangers waren alleen heel erg geschrokken.

De 3JS waren op weg naar het Eurovisie Songfestival. Daar moesten ze donderdag Nederland vertegenwoordigen in de tweede halve finale. Helaas wisten de Volendamse mannen niet door te breken tot de finale van het festival. Hun nummer, Never Alone, scoorde niet hoog genoeg om te eindigen bij de beste tien acts. De top 10 van beste acts bestond uit Estland, Roemenië, Moldavië, Zweden, Slovenië, Bosnië en Herzegovina, Denemarken, Oostenrijk en Oekraïne. Het was voor de zevende keer dat Nederland niet in de finale terecht wist te komen.

De 3JS hebben inmiddels vrede met hun uitschakeling, maar vinden de top 10 ook niet helemaal kloppen. Jaap de Witte had bijvoorbeeld helemaal niets met de act van Moldavië, maar die wist wel in de top 10 terecht te komen. De 3JS gaan niet direct naar huis; ze willen de finale daar kijken en gaan daarna pas naar huis.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020