Excite

3Js willen niet naakt

De boys die samen de populaire band de 3Js vormen, hebben er veel voor over om straks het Eurovisie Songfestival te winnen, maar naakt poseren in een magazine hoort daar niet bij.

Dit in tegenstelling tot de Engelse boyband Blue, die ook mee gaat doen aan het songfestival. De heren van Blue waren onlangs naakt te bewonderen in een Engels homoblad. Dat gaat de 3Js toch net iets te ver. De leden van Blue hebben er echter helemaal geen spijt van. "Het is de eerste keer dat we het deden, maar het was erg leuk. En de foto’s zijn prachtig geworden."

"We zijn wel heel hard aan het trainen en mijn lijf begint al mooier te worden," aldus zanger Jan Dulles tegenover Nu.nl. "Maar het is nog geen tijd voor een blootreportage."

Slecht nieuws dus voor de fans van het drietal die wel eens iets meer zou willen zien. Desalniettemin maken ze zich klaar om een spetterend optreden weg te geven op het songfestival. Op 10 mei mogen de heren laten zien dat ze het waard zijn om in de finale te verschijnen. Dan mogen ze namelijk als derde act aantreden in de halve finale. De uit Volendam afkomstige band denkt met het uptempo nummer Never Alone hoge ogen te gaan gooien.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018