Excite

40 Year Old Virgin acteur krijgt levenslang

De Amerikaanse acteur Shelley Malil is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De acteur werd schuldig bevonden aan poging tot moord op zijn ex-vriendin Kendra Beebe. In Nederland werd Malil bekend door zijn optreden in de komedie The 40 Year Old Virgin.

Nadat Shelley Malil zijn ex in augustus 2008 iets te gezellig vond doen met een andere man, schoten bij de acteur de stoppen door. Hij werd paranoïde, voelde zich bedreigd en was er van overtuigd dat de nieuwe vlam van zijn ex hem wilde vermoorden. Met een keukenmes stak hij 20 keer in op Kendra Beebe, die de aanval wonderbaarlijk genoeg overleefde. Shelley Malil ontvluchtte het huis maar kon een dag later op een treinstation worden gearresteerd.

In de rechtzaal betuigde Malil spijt en zei ‘alles te willen doen om goed te maken wat ik verkeerd heb gedaan.’ Ook zijn ex-vriendin deed haar zegje. Volgens Beebe waren de verhalen van de Hollywood acteur niet geloofwaardig. ‘Tijdens de hoorzitting is wel gebleken dat Shelley Malil een acteur is, en nog een slechte ook. Zijn verklaring is een opeenstapeling van leugens,’ zo zei het slachtoffer.

Malil, die in The 40 Year Old Virgin een grofgebekte collega van hoofdrolspeler Steve Carell speelt, heeft over 12 jaar recht op voorwaarlijke vrijlating. Volgens de advocaat van de acteur kan hij over 9 jaar al vrijkomen, mits hij zich goed gedraagt.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020