Excite

4750 euro voor een Master in Facebook?

Heb jij 4750 euro over om alles te leren over Facebook? Birmingham City University denkt van wel, want sinds dit jaar bieden ze de "Master in Social Media" aan. Met dit diploma op zak, weet je precies hoe sociale media werken, hoe je een podcast maakt en hoe je blogt. Er worden speciale clusters gewijd aan Facebook, MySpace en Twitter.

Jon Hickman van de Birmingham City University verzekerde de Daily Mail dat de cursus niet bedoeld is voor freaks of IT geeks. De aangeleerde stof zal namelijk toegankelijk zijn voor iedereen. Volgens hem zal deze studie erg nuttig zijn voor mensen die zich willen lanceren op de jobmarkt als journalist of PR-expert. Met de ruime kennis op het gebied van Marketing die de studenten zullen opdoen, kan hun carrière vele kanten opgaan.

Verschillende studenten hebben zich al ge-uit over de nieuwe opleiding en de meesten zijn er vrij nuchter over. "Ik kan helemaal niets met zo'n cursus. Bijna al het studiemateriaal van deze opleiding is zo simpel dat je het ook zelf wel kan leren." De toekomst zal uitwijzen of veel studenten voor deze cursus zullen kiezen maar met het prijskaartje van 4400 pond of 4750 euro is het niet de goedkoopste master op de markt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021