Excite

50 Cent maakt zichzelf belachelijk op Twitter

Rapper 50 Cent heeft niet zo'n goede beurt gemaakt op Twitter. De Amerikaanse artiest nam de aardbeving en daaropvolgende tsunami in Japan op de hak. Nadat bekend werd dat de vloedgolf ook naar de westkust van de VS op weg was, twitterde hij: "look this is very serious people I had to evacuate all my hoes from LA, Hawaii and Japan. I had to do it. Lol."

En dat kwam hem op vele boze reacties te staan. Al snel voegde de rapper er aan toe: "nah this is nuts but what can anyone do about it. Let’s pray for anyone who has lost someone," maar de schade was al aangericht. Om zijn ongepaste berichten nog een draai te geven, meldde 50 Cent maar dat twitter voor de 'shock value'; hij wil opvallen door schokkende berichten te plaatsen.

Ook is hij niet gespeend van enige arrogantie. In plaats van zijn excuses te maken aan de getroffenen in Japan liet 50 Cent, die een opvallend actief twitteraar blijkt, weten dat iedereen hem toch wel cool vindt, ongeacht de onzin die hij op internet plaats: "hate it or love it. I'm cool either way 50cent," stond er te lezen.

Terwijl de Amerikaanse rapper vooral bezig is met zijn eigen imago, loopt het aantal overledenen in Japan gestaag op. Het officiële dodental bedraagt al bijna 3.500, terwijl er meer dan 6.500 mensen worden vermist. 50 Cent lijkt er in ieder geval niet mee te zitten.

Afbeelding: Flickr, gebruiker www.photosbyalyssa.com

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020