Excite

50 Cent verdient extraatje als sneeuwschuiver

Blijkbaar ligt het geld soms echt op straat. Rapper 50 Cent was de stoep bij zijn huis in Connecticut sneeuwvrij aan het maken, toen hij bedacht dat zijn buren ook wel wat hulp konden gebruiken. Heel nobel was die gedachte van de artiest echter niet: hij vroeg honderd dollar per huis.

De oostkust van de Verenigde Staten wordt momenteel geteisterd door hevige sneeuwval, en 50 Cent greep die gelegenheid aan om een extra zakcentje te verdienen. ‘Ik ga kijken of ik wat extra dollars kan verdienen vandaag,’ twitterde de rapper, die eigenlijk Curtis Jackson heet. ‘Ik vraag meer als ze foto’s willen maken. Ik wil honderd dollar per huis. Ik wed dat ik vandaag een mille kan verdienen.’

Jackson liet even later weten dat vier van zijn buren al van zijn diensten gebruik wilden maken. ‘Nu zoek ik werknemers. Ik betaal dertig dollar per uur en denk dat we het met z’n vieren in anderhalf uur wel kunnen doen.’

Buurtkinderen gaven maar al te graag gehoor aan die oproep. En ook daar wist 50 Cent weer handig op in te springen: ‘Eén daarvan is een schattig kind in een sneeuwpak. Dus ik stuur hem elke keer naar de deur om aan te bellen en te vragen of we kunnen schuiven’. Een echte entrepreneur, die 50 Cent.

Het is onbekend hoeveel dollars de rapper uiteindelijk heeft opgestreken met het sneeuwvrij maken van de stoepen van zijn buren.

Afbeelding: Flickr, gebruiker www.photosbyalyssa.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019