Excite

51-jarige Bryan Adams wordt voor het eerst vader

Bryan Adams wordt vader! De 51-jarige zanger verwacht in mei zijn eerste kind met persoonlijk assistent Alicia Grimaldi. De twee werken al erg lang samen en Alicia helpt onder meer bij de liefdadigheidsacties die de zanger onderneemt. Of de twee ook echt een relatie hebben, wil niemand bevestigen.

Adams heeft zijn privé-leven altijd buiten de spotlights gehouden. Zo zouden verschillende vrienden van de zanger niet eens weten dat hij een relatie had. Alicia studeerde in 2001 af van de Universiteit van Cambridge en richtte in 2004 samen met Adams een stichting op, de Bryan Adams Foundation.

Bryan Adams weet zijn positie aan de top al jarenlang te behouden. Hij is vooral bekend van hits als Summer of ’69, Everything I Do (I Do It For You) en Cloud number 9.

Op dit moment is hij bezig met een tournee door Amerika. Op 4 juni zal hij een enorme show geven in Scheveningen, tijdens het Royal Beach Concert. Hij treedt dan op naast andere sterren als Elton John en de Golden Earring. Vorig jaar was dit concert al een succes, maar met deze hoofdacts moet het helemaal een knaller worden. Het is dan ook te hopen dat Adams zich tegen die tijd weg kan trekken bij zijn pasgeboren spruit...

Afbeelding: Flickr, gebruiker Loimere

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018