Excite

9-jarige verwacht tweeling

In Brazilië is een kinderzwangerschap bekend gemaakt die nog een stuk extremer is dan de 13-jarige knul die in Engeland onlangs vader werd: een meisje van 9 is zwanger. Het blijkt dat de vader de stiefvader is en dat het negenjarige kind niet één maar twee kinderen verwacht.

Jarenlang misbruik

Volgens het onderzoek werd ze al jarenlang verkracht door haar 23-jarige stiefvader. Sinds het meisje zes was, werd ze misbruikt. Voor elke "keer" verdiende ze één real, omgerekend is dat 33 eurocent. Vorige week klaagde ze van buikpijn, waarop ze besloot naar het ziekenhuis te gaan. Daar werd ontdekt dat ze al vier maanden zwanger was van de tweeling. Ook haar mentaal gehandicapte zus werd misbruikt door de stiefvader.

Abortus in principe verboden

Volgens de Braziliaanse wetgeving is abortus verboden. Mogelijk wordt er voor dit geval een uitzondering gemaakt, aangezien het 9-jarige lichaam van de moeder dit uiteraard niet aan kan en het meisje door de tweeling met de dood bedreigd wordt. De stiefvader heeft geprobeerd te ontvluchten toen het verhaal aan het licht kwam, maar is donderdag gearresteerd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020