Excite

Aangekomen Shakira zwanger van Piqué?

\

De Colombiaanse zangeres Shakira verwacht een kind van FC Barcelonaspeler Gerard Piqué, zo melden diverse Spaanse en Zuid-Amerikaanse kranten deze week. Het tweetal heeft sinds het WK voetbal van vorige zomer een relatie.

Piqué en Shakira ontmoetten elkaar tijdens de opnames voor de clip van "This Time for Africa", het succesvolle WK-nummer van de zangeres. In deze clip speelden diverse spelers van FC Barcelona, waaronder Dani Alves, Lionel Messi en Piqué, een kleine rol.

De 24-jarige Piqué en de 34-jarige Shakira worden in Barcelona vaak samen gezien door de roddelpers en de Zuid-Amerikaanse artieste zit regelmatig op de tribune in Camp Nou. Maar de laatste weken lijkt Shakira enigszins te zijn aangekomen. Genoeg reden voor de Spaanse en Zuid-Amerikaanse kranten om een zwangerschap aan te kondigen.

Beide tortelduifjes zijn in ieder geval niet uit elkaars buurt weg te slaan. Afgelopen weekend stopte Shakira vroegtijdig met een concert in Oostenrijk om een laatste vlucht naar Duitsland te pakken. Daar verbleef Piqué, die met Spanje Europees kampioen en wereldkampioen werd, op dat moment.

Gerard Piqué is een verdediger van FC Barcelona en het Spaanse nationale elftal. De gespierde en kopsterke mandekker speelde in het verleden ook voor Manchester United maar is bij Barcelona echt doorgestoten naar de wereldtop. Naast de prijzen met de Spaanse nationale ploeg won hij ook de Champions League met FC Barcelona en werd hij diverse malen landskampioen van Spanje.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020