Excite

Aangifte tegen acteur Jack Wouterse

Acteur Jack Wouterse is zondag in zijn woonplaats Rotterdam met zijn auto ingereden op stadswachten. De politie van Rotterdam heeft aan De Telegraaf bevestigd dat er aangifte is gedaan van het incident, dat rond het middaguur plaatsvond.

De film- en televisieacteur, onder meer bekend van de serie Grijpstra en de Gier, was zondagmiddag zijn hond aan het uitlaten in het Vroesenpark in het noorden van de stad. Hij werd daar aangesproken door stadswachten, die hem verzochten het dier aan te lijnen. Aanvankelijk willigde Wouterse het verzoek zonder verdere vragen in, maar nadat de hond was aangelijnd zou hij een ‘vreemde opmerking’ hebben geroepen naar de stadswachten.

Toen zij de acteur aanspraken op zijn gedrag, deed zijn hond plotseling zijn behoefte. Wouterse weigerde de grote boodschap van zijn hond op te ruimen en werd daarop aangehouden door de stadswachten. Ze noteerden zijn gegevens, waarna de acteur vrij was om te vertrekken.

In plaats van gewoon weg te gaan, stapte Wouterse volgens de dienst Stadstoezicht in zijn auto en reed daarmee vol op de stadswachten in, die nog maar nauwelijks aan de kant konden springen.

De acteur zelf ontkende vanochtend in het radioprogramma van Giel Beelen dat hij op de stadswachten is ingereden. Wel gaf hij toe dat hij de heren had uitgemaakt voor Gestapo en dat hij zich niet had willen identificeren. Volgens Wouterse openden de stadswachten zijn portier, terwijl hij al aan het wegrijden was.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020