Excite

Aangifte tegen vrouw Lange Frans

De vrouw van Lange Frans is weer eens in opspraak. Toog ze eerst al met pistool in de hand naar de voormalige compagnon van Lange Frans, Baas B, nu heeft ze het aan de stok gekregen met een tweetal vrouwen in het publiek bij een optreden van haar liefje. Inmiddels is aangifte gedaan tegen haar.

Daniëlle van Aalderen was aanwezig bij een optreden van haar man. Twee dronken vrouwen duwden haar aan de kant, waarna een opstootje ontstond. “Daarna is er wat heen en weer geduwd en werden er bierglazen naar ons gegooid. Verder niets. En dan verschijnt er op televisie een foto van een vrouw met een bult op haar voorhoofd,” zegt Van Aalderen in de Telegraaf.

Ze claimt dat ze hoogstens wat heeft geduwd en dat de bult op het hoofd van de vrouw van een eerder incident is. Van Aalderen denkt dat het de vrouwen om aandacht te doen is. “Anders waren ze diezelfde avond wel naar de beveiliging gestapt, maar daar waren ze waarschijnlijk te dronken voor. Er was na het akkefietje niets meer aan de hand.” Inmiddels is er tegenaangifte gedaan door Lange Frans en zijn vrouw.

In oktober werd Van Aalderen aangehouden met een wapen in haar auto. Ze was op weg naar Baas B, die verantwoordelijk zou zijn voor de financiële problemen van Lange Frans.

Afbeelding: Flickr, gebruiker FaceMePLS

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020