Excite

Aanklager Paris Hilton met drugs betrapt

De openbaar aanklager die Paris Hilton voor liet komen vanwege drugsbezit, is nu voor hetzelfde vergrijp opgepakt. David Schubert, de openbaar aanklager van Las Vegas, werd gearresteerd omdat hij cocaïne op zak had.

De aanhouding is opvallend, omdat Schubert eerder onder meer Paris Hilton voor het bezit van coke aanklaagde. Ook Bruno Mars moest dankzij deze Schubert voor het gerecht komen. Schubert werd zaterdagnacht gearresteerd en vrij snel daarna weer vrijgelaten. Hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden. Wat de gevolgen zijn voor zijn carrière moet nog blijken.

Paris Hilton zal niet rouwig zijn om de arrestatie van Schubert; zij is op het moment met belangrijkere dingen bezig. De rijke erfgename wil namelijk per se het huwelijk van prins William en Kate Middleton bijwonen. Ze is inmiddels al weken bezig om een uitnodiging te krijgen voor de dienst in Westminster Abbey. Naar eigen zeggen zou ze een enorme fan zijn van het Britse koningshuis.

Eerder heeft ze al eens verteld dat ze veel waardering heeft voor wijlen prinses Diana en dat ze William erg aantrekkelijk vindt. Ze heeft de prins twee jaar geleden ontmoet in een club en gaf toen aan dat ze graag met hem wilde daten, mits hij zijn ‘muisachtig vriendinnetje’ eerst zou dumpen.

Afbeelding: Flickr account Chesi – Fotos CC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018