Excite

Aaron Carter kickt af

Ken je hem nog, Aaron Carter? Je weet wel, het kleine broertje van die blonde Backstreet Boy en ‘zanger’ van suikerzoete liedjes als ‘Crush on You’. Meneer de ex-tienerster heeft zich inmiddels gemeld in een afkickkliniek.

Carter had zo rond het einde van de vorige eeuw een paar kleine hitjes, zoals het al eerder genoemde ‘Crush on You’ en ‘Aaron’s Party’. Het zal je niet verbazen dat Carter vooral populair was bij bakvisjes.

Na zijn korte succes ging het niet meer bijzonder goed met het kleine broertje van Backstreet Boy Nick Carter. Zo slecht dus, dat hij zich heeft laten opnemen in een afkickkliniek.

Het vreemde is dat het volgens de manager van Carter niet gaat om een drugs- of alcoholprobleem. Volgens de Telegraaf zei de manager: ‘Aaron heeft me gevraagd of hij wat tijd kon nemen om aan emotionele en spirituele zaken te werken waar hij al een tijdje last van heeft.’

Waar normale mensen op vakantie gaan, is voor Carter een afkickkliniek dus de plek om te ontstressen. Vreemd.

Ook de teksten die Carter uitslaat terwijl hij aan het afkicken zijn, zijn op zijn zachtst gezegd dubieus. ‘Het leven heeft zijn ups en downs. Je kan alleen leven en leren. Stop nooit met geloven! En geloof altijd in jezelf! Dit leer ik iedere dag!’ Lekker geloofwaardig Aaron.

Afbeelding: Flickr, gebruiker AlyssaDeRosa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020