Excite

Aart Staartjes offert zich op voor Sesamstraat

Sesamstraat is leuk. Van oudsher genieten kinderen en ouders samen van het programma. Vroeger was het educatieve kinderprogramma altijd om half zeven. Dat leverde een hoop kijkers op. Maar de wijze mannen besloten anders en verschoven Sesamstraat naar half zes. Kostte enorm veel kijkers, maar zo gaat dat. Onlangs werd voor een multicultureel experiment Sesamstraat verplaatst naar vijf uur. Opnieuw verloor het succesvolle programma kijkers.

Aart Staartjes is het inmiddels zat. Half zeven of hij vertrekt, is zijn dreigement. Sesamstraat hoort volgens hem namelijk gewoon om half zeven, als ouders en kinderen klaar zijn met eten en dergelijke. Elk tijdslot eerder komt simpelweg te vroeg. Geen half zeven betekent dus het einde van een glansrijke carrière bij Sesamstraat van Aart Staartjes.

Aart Staartjes gaat zelfs zover, dat hij de koninklijke familie oproept om er wat van te zeggen. Als dan niemand meer luistert, dan maar de koningin er bij roepen. Ook is er een website gelanceerd waar mensen een petitie kunnen tekenen om Sesamstraat weer om half zeven te krijgen. Wel wenselijk om te doen, voordat Pino, Tommy en Ieniemienie in hongerstaking gaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020