Excite

Abba op Glastonbury?

Er zijn vage berichten te horen over Abba, die wellicht een reünie op het Glastonbury festival 2011 zullen hebben. Echte duidelijkheid is er nog niet over een terugkeer van de populaire popgroep Abba.

De geruchten zijn ontstaan nadat Agnetha Fältskog in een interview aangaf dat ze wel eens aan een reünie denkt. De kans dat dit werkelijk gaat gebeuren is hierdoor aanwezig en men denkt dat Abba wel eens op het festival Glastonbury zou komen optreden. Het Glastonbury festival in Engeland is het grootste openluchtfestival ter wereld en eerder stonden er al artiesten als Neil Diamond en Tom Jones.

Of Abba werkelijk naar Glastonbury komt is nog afwachten. Tot nu toe zijn het allemaal maar speculaties. De kans is ook aanwezig dat de bekende popgroep besluit om zelf een concert te geven, bijvoorbeeld in een groot stadion. Wat er dus precies gaat gebeuren weten we nog niet.

Abba heeft in het verleden talloze hits gescoord. De laatste hit van Abba was Waterloo, in 1982, maar ze hebben ook hits gescoord zoals Dancing Queen, Money Money Money, Mama mia en The winner takes it all. De leden van Abba hebben altijd gezegd dat er geen reünie zal komen.

Fans zijn nog enigszins sceptisch over dit nieuws. Ze willen graag eerst werkelijk zwart op wit zien wat er gaat gebeuren en of Abba echt weer zal optreden.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020