Excite

Acteur (51) huwt pubermeisje

Dat jongere vrouwen een grote aantrekkingskracht hebben op mannen is geen nieuws. Maar Doug Anthony Hutchinson maakt het wel heel bont. De 51-jarige acteur stapte namelijk in het huwelijksbootje met een bruid die maar liefst 35 jaar jonger is!

Vorige maand trouwde Hutchinson, onder andere bekend van de serie Lost en films als The Green Mile, met de zestienjarige Courtney Stodden. De plechtigheid vond plaats in het altijd gezellige Las Vegas. Hoewel het raar lijkt dat een vijftiger kan trouwen met een pubermeisje, is het huwelijk volkomen legaal. De ouders van Stodden gaven namelijk toestemming voor het huwelijk.

Hoewel het stel dolgelukkig met elkaar zegt te zijn, snappen ze heel goed dat hun verbintenis op zijn zachtst gezegd zorgt voor opgetrokken wenkbrauwen.‘We snappen goed dat ons huwelijk controversieel is, maar we zijn heel erg verliefd. We willen laten zien dat er op echte liefde geen leeftijd te plakken is,’ aldus het stel tegenover E!Online.

Ook de ouders vinden het huwelijk helemaal niet vervelend. ‘We staan achter het huwelijk. Doug is geweldig en we houden van hem. Die twee zijn dolverliefd,’ zei moeder Krista Stodden. Ook zou haar dochter een braaf meisje zijn geweest en als maagd het huwelijk in zijn gegaan.

Stodden timmert al sinds jonge leeftijd aan de weg als model. Daarnaast zegt ze naam te willen maken als countryzangeres.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021