Excite

Acteur Michael Clarke Duncan overleden

  • Seo2
  • Por Puro Amor Al Rap - Flickr.com

Acteur Michael Clarke Duncan is gisteren overleden. De acteur werd vooral bekend door zijn rol als John Coffey in de film The Green Mile. Duncan is 54 jaar oud geworden en overleed in een ziekenhuis in Los Angeles.

Hartstilstand

Op 13 juli van dit jaar kreeg Duncan een hartstilstand. Zijn verloofde wist zijn hartslag weer op gang te brengen door reanimatie, maar Duncan moest toch opgenomen worden. De artsen waren in eerste instantie zeer optimistisch, omdat de acteur een sterke hartslag had. Begin deze maand kon Duncan zelfs van de intensive care af. Zijn toestand bleek toch niet stabiel genoeg om zonder beademing te redden. Michael Clarke Duncans verloofde Omarosa Marigault verklaarde gisteren dat haar geliefde zijn hartstilstand niet heeft overleefd.

Filmcarrière

Duncan werd beroemd toen in 1999 The Green Mile uitkwam. Hiervoor werd de acteur genomineerd voor een Oscar en een Golden Globe, maar won geen van beide. Daarnaast speelde hij in Armageddon, Planet of the Apes en Kung Fu Panda. Duncan speelde ook een hoofdrol in de serie The Finder. Het bekendst was de acteur vanwege zijn imposante postuur. Michael Clarke was voor zijn acteercarrière dan ook uitsmijter en bodyguard voor onder anderen acteur en rapper Will Smith en rapper LL Cool J.

Begrafenis

Omarosa Marigault vraagt rust van de media, om de dood van haar verloofde te verwerken. Het is nog niet duidelijk wanneer Michael Clarke Duncan wordt begraven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020