Excite

Acteur Robert Pattinson haat vagina's

Voor veel jongens is het vrouwelijke geslachtsdeel een belangrijke drijfveer om beroemd te worden. Hoe beroemder je wordt, hoe meer mooie exemplaren je krijgt te zien. Niet Robert Pattinson. De 23-jarige ster is keihard doorgebroken met zijn rol in de film Twilight: New Moon. Maar hij heeft onlangs toegegeven vagina's te haten. Hij moet er niets van hebben. Vagina's zijn voor hem wat water is voor vuur. Hij geeft zelfs aan er allergisch voor te zijn. Dat is nogal krasse taal voor een vitale jongeman.

In maart komt er een speciale jubileum-editie uit van Detail Magazine. Daarin staat een interview met Robert Pattinson. Ook staat hij op de cover van het blad. Met een naakte vrouw. Dat was ook het moment dat Pattinson zijn onthulling maakte. 'Het was een shoot van twaalf uur', aldus de acteur. 'Na vijf of zes uur had ik wel in de gaten dat de vrouwen continu naakt om mij heen zouden zijn.' En daar houdt Pattinson dus niet van. De vagina is niet zijn favoriete lichaamsdeel, dat is wel duidelijk. Balen voor actrice Kristin Steward, want zij wordt aan Robert Pattinson gekoppeld door de roddelbladen.

Waar Pattinson wel van houdt? Dat is zijn hond. Die heet Patty. Een West Highland White Terrier waar de acteur zijn hart aan verpand heeft. Blijkbaar heeft hij liever een hond dan een vagina. Hij noemt zijn relatie met zijn hond belachelijk. Wel is het de enige emotionele band die hij heeft, geeft Pattinson aan. Dat betekent dus dat hij weinig vrienden heeft. Als je hond je enige relatie is die er toe doet, ben je gewoon niet zo goed met mensen. Of met vagina's.

Afbeelding: Flickr, Ezyan Y.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020