Excite

Acteurs voor verfilming De Eetclub bekend

Er staat weer een verfilming op het programma van een grote Nederlandse bestsellers. Saskia Noort schreef het uitermate succesvolle boek De Eetclub, dat nu verfilmd gaat worden. Een goede trend, het verfilmen van succesvolle boeken, want zo blijft de Nederlandse film relevant. Inmiddels zijn de acteurs en actrices bekend gemaakt die zullen schitteren op het witte doek in het verhaal van Saskia Noort. De hoofdrollen gaan naar Bracha van Doesburgh en Mark van Eeuwen. Dat liet distributeur Benelux Films weten.

Maar het blijft niet bij de twee talentvolle acteurs. Er komt nog veel meer bekend Nederland voorbij. Wat dacht je van bijvoorbeeld Halina Reijn, Peter Paul Muller, Angela Schijf, Birgit Schuurman en Thom Hoffman? Al deze acteurs en actrices lijken een grotere of kleinere rol te krijgen in de verfilming van De Eetclub. Zou Saskia Noort dat gedacht hebben toen ze begon met schrijven aan het boek? De film De Eetclub komt op 25 november 2010 in de bioscoop. Precies op tijd om de kaskraker van het kerstseizoen te worden. Verwacht wordt dan ook dat veel vrouwen naar de film zullen gaan, net als bij Komt Een Vrouw Bij De Dokter het geval was.

Voor de mensen die het verhaal van De Eetclub niet kennen, hebben we een korte samenvatting. Het boek van Saskia Noort gaat over Karen en Michel, allebei net in de dertig. Het stelletje verhuist met hun dochtertje naar een villawijk. Helemaal Gooische Vrouwen en Desperate Housewives dus. Karen legt al snel contact met een aantal vrouwen van De Eetclub en hun echtgenoten. Een echte vrouwenclub, waarin van alles gebeurt. Als een van de vrouwen in De Eetclub zelfmoord pleegt, komt er drama binnen de groep. Is het überhaupt wel zelfmoord? Karen komt erachter dat iedereen in De Eetclub geheimen heeft voor haar, maar ook voor elkaar. Dat leidt tot een spannend slot.

Afbeelding: Flickr, Ewan-M

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020