Excite

Actrice Brittany Murphy (32) overleden

De 32-jarige actrice Brittany Murphy, onder andere bekend van de film Just Married, is zondagochtend overleden. Mogelijk is er sprake van een overdosis.

De jonge actrice heeft een hartstilstand gekregen en werd door haar moeder in de douche gevonden. Haar moeder heeft direct de hulpdiensten gealarmeerd. Toen zij door hen uit haar huis vervoerd werd, leek ze volgens de buren al dood te zijn. Dit werd pas officieel gemaakt in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles, waar dokters niet in staat waren om de actrice te redden.

Verwacht wordt dat het lichaam in beslag zal worden genomen voor autopsie. Ook zal er verder onderzoek naar haar dood worden gedaan. Of die autopsie er daadwerkelijk gaat komen, blijft nog even de vraag. Haar man, Simon Monjack, heeft hier namelijk bezwaar tegen gemaakt. Zijn reden hiervoor is niet bekend gemaakt, maar de geruchtenmachine draait inmiddels op volle toeren: mogelijk heeft haar echtgenoot wat met de vroegtijdige dood van Brittany te maken en is er in de uren voor haar dood iets gebeurd. Ook gaat men er vanuit dat er wel eens drugs in het spel zouden kunnen zijn.

In ieder geval zijn familie en vrienden geschokt. Ashton Kutcher, met wie ze in Just Married speelde en met wie ze ook een relatie heeft gehad, heeft al op Twitter laten weten dat hij enorm van slag is. Haar familie heeft om rust gevraagd. Brittany Murphy werd bekend door haar rollen in 8 Mile, Clueless, Don’t Say A Word en natuurlijk Just Married, waarin ze de hoofdrol speelde.

Afbeelding: Flickr account paddynapper

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020