Excite

Actrice huurt zich uit aan Oosterse harem

Een oosterse prinses zijn wil iedereen wel. Maar niet met 39 tegelijk, dachten wij. Daar dacht Jillian Lauren anders over. Zij liet zich via een Amerikaans modellenbureau overhalen om in de harem van Prins Jefri uit Brunei plaats te nemen. Ze werd verwend als een oosterse prinses, maar moest in ruil daarvoor ook regelmatig het bed delen met Jefri. Of zijn broer, de sultan, als die behoeftig was naar de 18-jarige Amerikaanse.

Jillian Lauren is heel rijk geworden van haar achttien maanden bij prins Jefri in Brunei. Het startsalaris betrof $20.000 per twee weken. Da's toch een leuk jaarinkomen. Tevens mocht ze altijd winkelen met de creditcard van de prins. Ook niet verkeerd, natuurlijk. De enige voorwaarde is dus dat ze wel eens het bed moest delen met de behoeftige, maar weelderige Arabier.

Inmiddels is de rijkdom van de prins flink afgenomen. Jillian Lauren is ook weer thuis, met een hoop extra centjes. Daarbij brengt ze ook nog haar memoires uit, getiteld Some Girls, My Life in a Harem. Met veel humor brengt ze haar ervaringen bij de rijken der wereld. Ze zegt zelf: "Op orgies met veel bloedmooie vrouwen na, was het net Disneyland."

Afbeelding: Flickr, borman818

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021