Excite

Actrice January Jones zwanger

January Jones, vooral bekend van haar rol in Mad Men, is zwanger van haar eerste kindje. De 33-jarige actrice kijkt uit naar het moederschap. Ze is deze herfst uitgereken,d maar heeft geen specifieke dag genoemd. Ook heeft ze nog geen andere details rondom haar zwangerschap bekend gemaakt.

Jones heeft op het moment geen relatie en ze zal de baby dan ook alleen opvoeden. Volgens een kennis van Jones kijkt ze uit naar een leven als alleenstaande moeder. Wie de vader van het kindje is, is niet bekend.

Veel kranten speculeren natuurlijk wel over de naam van de vader van het kindje. In het verleden is Jones onder meer gelinkt aan Jeremy Piven, Josh Groban en Adrien Brody. In januari 2011 gingen January en Jason Sudeikis uit elkaar; het is dus goed mogelijk dat hij een kandidaat is. Ook de naam Roger Sterling komt regelmatig naar voren, maar voor je denkt dat hij het moet zijn: dat is slechts een karakter uit de serie Mad Men, gespeeld door de (getrouwde) John Slattery.

Jones was voor het eerst in 1999 op het witte scherm te zien. Ze speelde toen in de film All the Rage. Daarna speelde ze nog in meer dan vijftien bioscoop- en televisiefilms, waaronder American Wedding, We Are Marshall en Love Actually. Voor haar rol als Betty Draper in Mad Men werd ze in 2009 genomineerd voor een Golden Globe. Die prijs won ze uiteindelijk niet, maar samen met de volledige cast van de serie won ze toen wel een Screen Actors Guild Award.

Afbeelding: Flickr account mawphoto.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020