Excite

Adam Sandler als Dracula

Adam Sandler speelt in de film vampier Dracula die als overbezorgde vader zijn tienerdochter Mavis wil beschermen tegen alle gevaren van de wereld. Hij besluit vervolgens om een vijfsterrenresort te openen waar alle monsters uit de wereld kunnen verblijven zonder dat zij bang te hoeven zijn voor mensen. Onder andere Frankenstein en de Mummy komen langs. Alles gaat goed totdat opeens Jonathan, een nieuwsgierige jongeman, het hotel ontdekt en verliefd wordt op Mavis.

Andere beroemde stemmen zijn weggelegd voor Steve Buscemi (Frankenstein), Kevin James, Fran Drescher (the Bride), David Spade (Quasimodo), Cee Lo Green (the Mummy), Andy Samberg (Jonathan, een doorsnee jongeman) en Molly Shannon.

Sony is erg verheugd om te mogen werken met Adam Sandler en zegt het volgende hierover: "We zijn enorm verheugd op het feit dat we met Adam gaan werken aan Dracula. We hebben hier een uniek verhaal over een iconische figuur."

De film wordt geregisseerd door animatie-veteraan Genndy Tartakosky. Deze man regisseerde eerder al de animatieseries Dexter’s Laboratory, Samurai Jack en Star Wars: Attack of the Clones. Sandler was samen met Jennifer Aniston onlangs nog te zien in Just Go With It. Later dit jaar verschijnt hij nog in de bioscopen met Jack and Jill. Momenteel werkt hij met onder meer Andy Samberg en Leighton Meester aan de opnames voor I Hate you, Dad.

Hotel Transsylvanië verschijnt 21 september 2012 in de Amerikaanse bioscopen. De Nederlandse verschijningsdatum is vooralsnog onbekend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020