Excite

Adele verwacht eerste kind

Adele is in verwachting van haar eerste kindje samen met haar vriend Simon Konecki. Via haar website laat ze weten: “Met grote vreugde kondig ik aan dat Simon en ik ons eerste kindje verwachten.”De 24-jarige zangeres zegt dolblij te zijn met haar toekomst als moeder, maar vraagt om rust van de media tijdens haar zwangerschap: “Ik wilde dat jullie het nieuws rechtstreeks van mij zouden horen. We zijn duidelijk dolgelukkig en erg opgewonden, maar respecteer alsjeblieft onze privacy tijdens deze mooie tijd.” Het is niet duidelijk wanneer de baby wordt verwacht.

Artiesten opgelucht

Artiesten kunnen weer opgelucht ademhalen nu Adele even stopt met zingen. Vorig jaar beleefde ze een zeer succesvol jaar waarbij ze bijna alle prijzen in de wacht sleepte die in de muziekwereld te winnen zijn. Haar album 21 brak vele records en Adele was de best verkopende artiest van 2011. Van het album verkochten ruim achttien miljoen exemplaren. Ook won Adele de afgelopen twaalf maanden diverse muziekprijzen, waaronder Brit Awards, Billboard Music Awards en Grammy's.

Simon Konecki getrouwd

Kocnecki was vorig jaar in het nieuws, omdat hij officieel nog getrouwd zou zijn met zijn ex. Adele reageerde daarop om de geruchten uit de wereld te halen: “Het is de eerste en de laatste keer dat ik details vrijgeef over mijn relatie met Simon. In tegenstelling tot wat de krantenkoppen beweren: Simon is gescheiden en dat is al vier jaar het geval. Iedereen in ons leven wenst ons het beste toe, en andersom. Dát zijn de feiten.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021