Excite

Adele viel voor biseksuele man

Uit de onlangs verschenen officieuze biografie over Adele is gebleken dat een biseksuele ex van de zangeres haar verliet voor een man. Haar gebroken hart zorgde voor de doorbraak van Adele met haar debuutalbum ‘19’ dat volstaat met verdrietige liefdesliedjes. Adele heeft nooit willen vertellen over de man die haar hart brak, maar Marc Shapiro onthult het goedbewaarde geheim in zijn boek ‘Adele The Biografie.’

Adele zag een kans

Shapiro schrijft dat Adele wist dat haar ex biseksueel was, maar allebei geloofden ze dat hun relatie een kans zou hebben. Niets bleek minder waar. “Vier uur nadat Adele haar liefde had geuit ging de jongen er vandoor met één van haar beste homovrienden.” Ondanks de vernedering probeerde Adele de relatie nog een kans te geven, maar na vier maanden van vreemdgaan zette de zangeres er alsnog een punt achter.

Daydreamer

Adele heeft op haar website geschreven over de verloren liefde. Zo gaat het nummer ‘Daydreamer’ over de dromen die Adele had met de jongen. “Hij kon nooit voldoen aan de dingen die ik zoek in mijn partner. Bovendien word ik heel jaloers en ik kan niet opboksen tegen zowel jongens als meiden.

Drankprobleem

Adele probeerde een tijd lang haar hart te lijmen met alcohol. Haar vader, met wie Adele altijd een moeizame relatie heeft gehad, bevestigt dat dit geen gelukkige periode was. De zangeres zegt hier over dat ze zelfs de tekst van haar eigen liedjes vergat op het podium. Inmiddels is Adele al maanden gelukkig met stylist Simon Konecki.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020