Excite

Adele wil geen modellenlichaam

De Britse zangeres Adele heeft nooit willen lijken op de modellen die op de covers van modetijdschriften staan. Ze deed de uitspraak na dat creatief directeur van Chanel Karl Lagerfeld haar “een beetje te dik” noemde. Adele is zich bewust van haar rondingen en ze kent haar figuur als geen ander: “Ik vertegenwoordig een meerderheid van vrouwen en daar ben ik trots op.” Al meer dan eens moest Adele opkomen voor zichzelf als het gaat om haar gewicht.

Lagerfeld: Adele heeft een engelenstem

De 78-jarige Duitse modeontwerper zei niet alleen maar lelijk dingen over Adele. Volgens Lagerfeld is Adele de belangrijkste popster van het moment: “Ze heeft een prachtig gezicht en een goddelijke stem.” Inmiddels heeft Karl Lagerfeld zijn excuses aangeboden aan de Britse zangeres. De uitspraken waren uit zijn verband gehaald, zo meent hij: “Ik zou graag tegen Adele willen zeggen dat ik haar grootste bewonderaar ben. Soms als één zin uit een artikel wordt belicht, verandert dat de hele betekenis.” Hij zegt tevens uit te kijken naar haar nieuwe album.

Adele en haar comeback

Adele heeft een moeilijk jaar achter de rug waarin ze onder andere werd geopereerd aan haar stembanden. Op 12 februari is haar eerste optreden na de zware operatie in november. De zangeres is dit jaar genomineerd voor maar liefst 6 Grammy’s, waaronder één voor de categorie beste album met 21.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020