Excite

Adoptieplannen Madonna in gevaar

De kans is groot dat Madonna haar adoptieplannen moet stopzetten. Volgens de autoriteiten van Malawi heeft het geflirt met jongere mannen een negatieve invloed op de Queen of Pop. Eerst had Madonna haar oog laten vallen op Alex Rodriguez en nu op Jesus Luz. De autoriteiten voelen er niet veel voor om de ster een kind te laten adopteren.

In de New York Times zeggen de autoriteiten: ‘Wij voeren een strikt beleid inzake adoptie. We sturen liever geen kinderen naar gebroken gezinnen. Het nieuws dat Madonna eerste gelinkt werd aan de echtgenoot van een andere vrouw en daarna aan een man die tweemaal zo jong is, roept bij ons vragen op over haar morele waarden.’

Madonna had het plan om een driejarig jongetje uit Malawi te adopteren. Het weeskindje heet Mercy James. De kans is nu echter groot dat ze dit idee kan vergeten. Madonna heeft al eerder een kindje uit Malawi geadopteerd. Namelijk de jonge David Banda. Madonna kwam met regelmaat in het nieuws toen ze haar eerste kindje adopteerde. Lang niet iedereen was het ermee eens en daarnaast kostte het de Queen of Pop nog grote moeite om de adoptie waar te kunnen maken. Het ziet er naar uit dat er ook nu weer problemen ontstaan bij de adoptie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020