Excite

Adriana Lima getrouwd

Topmodel Adriana Francesca Lima is met Valentijnsdag in het geheim getrouwd met NBA-ster Marko Jaric.

De NBA-ster vroeg haar ten huwelijk op haar verjaardag, op 12 juni. Op Valentijnsdag zijn het supermodel en de NBA-ster met elkaar getrouwd. Of Marko Jaric haar ten huwelijk had gevraagd omdat hij van haar houdt, of er andere redenen voor heeft is niet bekend. Adriana Lima heeft namelijk gezworen om geen seks voor het huwelijk te hebben. Ze was altijd van mening dat dit voor na het huwelijk is. Ook vond ze dat als een man dat niet kan respecteren, hij niet genoeg van haar houdt. De vraag is nu voor veel mensen wat de echte reden is van Marko Jaric’s huwelijksaanzoek.

Het koppel wil nog wel een groot feest geven om het huwelijk te vieren. De vrienden en familie van het stel krijgen nog een uitnodiging. Adriana Lima is in de wolken. Ze geeft aan dat ze met veel plezier naar de toekomst kijkt en niet kan wachten tot het grote feest in de zomer.

Adriana Lima is een Braziliaans supermodel. Op vijftienjarige leeftijd won ze de Ford Supermodel of the World Contest. Ze heeft gewerkt als model voor onder anderen Victoria’s Secret, Maybelinne en Vogue.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020