Excite

Advocaat bracht geld in rekening voor seks

Notaris Anal Sheikh had een probleem. De Engelse Law Society had een zaak tegen haar aangespannen en om haar onschuld te bewijzen, had ze een advocaat nodig. Dat werd Marc Beaumont. Voor 120.000 pond plus 250 pond per uur nam Beaumont de verdediging op zich. Alleen de professionele relatie werd al snel een affaire.

Omdat Sheikh en Beaumont gevoelens voor elkaar kregen, besloten ze tijd in te plannen om te seksen met elkaar. Dan zou het minder opvallen voor de vrouw van Beaumont. Alleen nu komt de catch - want die is er altijd als er advocaten betrokken zijn - Beaumont bracht de uren waarin Anal Sheikh en hij seks hadden in rekening voor 250 pond per uur. En dat werd een duur geintje voor Sheikh.

Met deze truc werd Marc Beaumont niet alleen een van de duurste advocaten van Engeland, maar ook een van de duurste hoeren. Sterker nog, waarschijnlijk is hij de duurste gigolo. Uiteraard is Anal Sheikh hier niet van gediend, dus klaagt ze Beaumont aan voor 800.000 pond aan schadevergoeding. En zou hou je elkaar lekker bezig!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020