Excite

Advocaat voor Aliyah

Vrijdagavond maakte de 11-jarige Aliyah een grote indruk op het Nederlandse publiek door haar optreden bij Holland’s Got Talent. Haar moeder hoopt echter dat de massale aandacht aan haar voorbij zal gaan, en schakelt voor de zekerheid een advocaat in.

Lotitia Alberg hoopt dat Aliyah vooral een kind kan blijven. ‘Aliyah is moe. Ze is van nature gevoelig, nuchter, zelfs een beetje verlegen. Op het podium staat een zelfverzekerd en volwassen persoon, direct na afloop is ze weer een kind', zo vertelt ze aan het AD.

‘Ik heb een advocaat die samen met mij de kleine lettertjes van toekomstige contracten leest. Ik zie er op toe dat Aliyah, die nu al overal wordt herkend, niet naast haar schoenen gaat lopen’.

Hoewel ze erg zelfverzekerd overkwam, was Aliyah stiekem toch een beetje zenuwachtig. ‘Ik moest vooraf steeds plassen. En tijdens mijn optreden was het leuk dat de juryleden zo lief keken en gingen staan. Daar schrok ik wel een beetje van. Toch heb ik goed doorgezet.’

De voorbeelden van Aliyah zijn niet de minsten: tot haar idolen behoren onder andere Alicia Keys, Jennifer Hudson en Beyoncé. ‘Ik hoop dat ik ga winnen. Daar werk ik bewust naartoe. En anders mag de beker naar acrobatenduo Zinzi en Evertjan. Die gun ik het ook,’ aldus een nuchtere Aliyah.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021