Excite

Afrojack reageert toch op geboorte dochter

Afrojack, beter bekend als Nick van der Wall, heeft na drie dagen radiostilte toch aan de wereld bekend gemaakt dat hij gelukkig is met zijn dochter Vegas. Hij twitterde maandag: “Net geland in Miami met geweldig nieuws! Maakt niet uit wie wat zegt of wat er gebeurd is, ik hou van je Vegas en alles komt goed.” De ex-vriendin van Afrojack, Amanda Balk beviel vrijdag al van hun dochter. Afrojack twitterde er op los in het weekend, maar rapte geen woord over zijn kersverse kindje.

Zware bevalling Amanda

Amanda Balk liet via haar Facebook-pagina weten dat ze moeder was geworden van een dochter: “Dit schitterende moment overtreft al mijn dromen!! Op Vrijdag 16 maart is mijn prachtige prinsesje om 23.35 uur geboren.” Balk schrijft dat het een zware bevalling was; de kleine Vegas is uiteindelijk via een keizersnede ter wereld gekomen. Moeder en dochter maken het goed.

Afrojack wil contact met zijn dochter

Ondanks de vertraagde reactie van Afrojack, die mogelijk te wijden is aan zijn drukke werkschema, wil de dj wel zijn verantwoordelijkheden als vader op zich nemen. Via Twitter laat hij aan een fan weten dat hij hoopt op een normale relatie met zijn ex-vriendin, zodat hun dochter alle aandacht krijgt die ze verdient.

Afrojack ging vreemd

De relatie tussen Amanda en Afrojack liep stuk toen zij hem beschuldigde van vreemdgaan. Vervolgens was ze woest op van der Wall, toen hij haar zwanger achterliet. Afrojack liet op zijn beurt weten dat Amanda dingen gedaan heeft die niet door de beugel kunnen, maar aangifte is nooit gedaan. Sinds hun ruzie in augustus 2011 is er vrijwel geen contact geweest tussen de ex-geliefden. Alle communicatie verloopt via het management van Afrojack.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020