Excite

Aftellen voor de nieuwe Miss Universe 2009!

Het is bijna zover: de verkiezing van de nieuwe Miss Universe 2009! Wordt het onze eigen Avalon-Chanel Weyzig, of zal de eer toch gaan naar Miss Australië, Rachel Finch, die nu al te boek staat als dé favoriet?

Vannacht is de Miss Universe 2009 verkiezing live te volgen via Internet. Tijdens deze verkiezing strijden alle Miss-en voor de eer én natuurlijk het befaamde kroontje met diamanten. Daarnaast legt het zijn van Miss Universe je geen windeieren: als je gekozen wordt win je onder andere een volledige schoenen-‘garderobe’, veel luxe haarproducten, een zwempakkencollectie, een collectie avondjurken, een volledig betaald appartement én verblijf in New York voor een jaar, een collegebeurs ter waarde van $100.000, een professioneel portfolio, toegang tot verschillende castings, professionele trainingen op het gebied van PR en media en een kristallen trofee.

In juni werd de 19-jarige Avalon-Chanel uit Zwolle gekozen als Miss Universe Nederland. Zij mag nu voor ons land uitkomen bij de Miss Universe verkiezing op de Bahama’s. De Nederlandse Miss Universe verkiezing werd georganiseerd door Miss Universe Nederland van 2002, Kim Kötter. Zij eindigde in dat jaar als tiende in Puerto Rico.

Afbeelding: Flickr account jorgemejia

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020