Excite

Albert Verlinde blijkt hypocriet

De carrière van Albert Verlinde is opgebouwd uit roddels. Daarmee is de koning van RTL Boulevard beroemd en rijk mee geworden. Zo was het Albert Verlinde die besloot dat de camerabeelden van Wesley Sneijder en Yolanthe uit de parkeergarage best uitgezonden konden worden. Maar Verlinde blijkt een hypocriet. Toen BNN kenbaar maakte opnames te hebben uit het huis van Albert Verlinde zelf, praatte de presentator ineens heel anders over persoonlijke informatie. Hij spande een kort geding aan tegen BNN en won. De opnames werden niet uitgezonden.

Sophie Hilbrand overhandige Albert Verlinde een gouden oor in RTL Boulevard. Dat deed ze namens het programma Verbond van Ongeleide Correspondenten. Het argument er achter was dat Albert Verlinde zo'n goed luisterend oor had. Maar het was een valkuil. BNN kondigde namelijk aan dat er afluisterapparatuur in het gouden oor zat en Albert Verlinde is afgeluisterd. De opnames zouden tijdens de uitzending van VOC van gisteren worden uitgezonden, maar Albert Verlinde spande samen met zijn echtgenoot Onne Hoes een kort geding aan. Andermans privézaken zijn prima geschikt voor televisie, maar die van hem zelf niet, zo moet hij geredeneerd hebben.

Met de stunt legt BNN de vinger de pijnlijke plek bij Verlinde. De man is hypocriet. Overigens geeft hij niet op. Hij gaat door met een rechtzaak tegen Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink en hun werkgever BNN, omdat het afluisteren van mensen illegaal is. Als Albert boos is, is hij ook goed boos, zo blijkt maar weer. Maar intussen gooit hij natuurlijk olie op het vuur dat BNN heet. Daar vinden ze het prachtig hoe Albert Verlinde stampvoetend te keer gaat en eindelijk eens zijn ware aard laat zien. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020