Excite

Albert Verlinde wil vrienden blijven met voormalig zakenpartner

Albert Verlinde is erg geraakt door het vertrek van zijn zakenpartner Roel Vente. Het tweetal bestierde jarenlang samen V&V Entertainment. Tot Vente vorige maand plotseling overstapte naar grote concurrent Stage Entertainment.

Hoewel het grote publiek Verlinde vooral kent als showbizkenner in RTL Boulevard, is hij ook een vervend liefhebber van musicals. Samen met Vente produceerde hij deze met zijn eigen bedrijf. Dat Vente overstapte kwam voor Verlinde als een schok. "Behalve zakenpartners waren… of zijn we ook vrienden," liet Verlinde optekenen in De Telegraaf. "Ik begrijp echt niet dat hij helemaal niets heeft laten merken. We waren zo close. Ik was ceremoniemeester op zijn huwelijk. We waren zo vertrouwd met elkaar."

Verlinde heeft er begrip voor dat baan bij Stage Entertainment een carrièrekans is voor zijn voormalige zakenpartner. Toch is hij niet blij met de move van Vente. "Hij is ook aandeelhouder van een bedrijf, dat we samen hebben opgebouwd. Hij had het ook anders kunnen doen dan zomaar weglopen."

Ondanks de ruwe scheiding hoopt Verlinde dat de vriendschap zal blijven bestaan. "Ik heb meer dan een kwart van mijn leven met hem doorgebracht. En straks komen we elkaar zakelijk ook tegen, omdat we beiden praten namens een van de twee grote spelers in de markt."

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020