Excite

Albert Verlinde zet zakenpartner op non-actief

Albert Verlinde heeft maandag plotseling zijn zakenpartner Roel Vente op non-actief gesteld. Roel blijkt bezig te zijn met het vinden van een andere baan en hierdoor heeft Albert het gevoel dat hij niet meer alle plannen van het bedrijf met hem kan bespreken. Daar is iets voor te zeggen; Roel gaat waarschijnlijk na de zomer aan de slag bij concurrent Stage Entertainment.

Vente is directielid bij V&V Entertainment. Hij had zijn plannen om te vertrekken niet met Albert besproken. Die was dan ook behoorlijk verbaasd toen bleek dat er verregaande gesprekken gevoerd werden over de toekomst van Vente. Verlinde geeft via zijn woordvoerder aan dat ze werken met agenda’s voor twee of drie jaar en dat hij er nu niet meer klakkeloos vanuit kan gaan dat Vente gaat voor het belang van V&V Entertainment.

Verlinde heeft nog wel gevraagd of Vente zelf wilde vertrekken, maar die wilde daar niet aan meewerken. Het op non-actief stellen was de enige optie die Verlinde had. Wel geeft hij duidelijk aan dat de twee geen ruzie hebben, maar enkel een zakelijk conflict. Vente was niet voor commentaar bereikbaar.

Vente en Verlinde hebben V&V Entertainment samen opgericht en zijn beiden voor de helft eigenaar. Het bedrijf produceert al sinds 1999 musicals en theatervoorstellingen, zoals Toon, Sound of Music en Hairspray.

Afbeelding: Flickr account Elessar

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018