Excite

‘Alexander McQueen werkt via Lady Gaga’

Lady Gaga denkt dat de in 2010 gestorven modeontwerper Alexander McQueen via haar werkt. Zo schreef ze net na zijn dood haar nieuwe hitsong Born This Way, iets waarvan zij denkt dat hij het gepland heeft.

Gaga en McQueen waren vrienden voor hij zichzelf vorig jaar van het leven beroofde. Ze besefte naar eigen zeggen pas echt dat hij haar carrière nu bestierde, toen haar platenmaatschappij besloot om de releasedatum van Born This Way op te schuiven naar de sterfdag van de ontwerper. Ze zegt zelfs dat ze eigenlijk niet eens het nummer geschreven heeft, maar dat hij dat heeft gedaan.

Het gelijknamige album van Lady Gaga komt volgende maand uit, dus mogelijk zien we ook daarop dat de credits voor het nummer naar McQueen gaan. Gaga en haar Little Monsters kijken er in ieder geval al naar uit. Volgens Gaga zelf is het een soort marihuana en wordt het steeds intenser als je er beter naar kijkt.

In het interview waarin ze openhartig vertelde over McQueen, liet ze ook weten dat ze echt nooit plastische chirurgie zou overwegen. Veel popsterren zijn wel onder het mes gegaan en Gaga vindt dat dat helemaal niet nodig is. Ook zij is artieste en kan doen wat ze wil, maar kiest er bewust voor om niet aan zichzelf te laten sleutelen.

Afbeelding: Flickr account kate_xo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021