Excite

Ali B, The Voice en Wie is de Mol? kanshebbers Televisier Ring

Maandagavond maakte Reinout Oerlemans in RTL Boulevard bekend dat Ali B op Volle Toeren, The Voice of Holland en Wie is de Mol kanshebbers zijn op de Gouden Televisier Ring van dit jaar. Oerlemans maakte in eerste instantie bekend at er vijf programma’s geselecteerd waren, maar Erica op Reis en Flikken Maastricht kregen geen nominatie. De prestigieuze televisieprijs wordt uitgereikt tijdens een televisiegala op 19 oktober.

Verrassende nominaties

Presentator van Wie is de Mol Art Rooijakkers is verrast met de nominatie: “De andere programma’s hebben veel campagne gevoerd. Wij zijn een programma dat het moet hebben van de fans. We zenden op dit moment niet uit.” Presentatoren van The Voice of Holland gaan de nominatie vieren met een fles champagne. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé vinden het “heel erg leuk.” Ali B toonde zich verrast, ondanks zijn harde campagne om stemmen te winnen. “Wow! Het is een vette verrassing. Ik had het niet verwacht.” Opvallend was dat de populaire programma's Boer zoekt Vrouw en Ik Hou van Holland niet in de Top 5 te vinden waren.

Zilveren sterren

Voor de prijs Zilveren Televizier-Ster Man zijn naast Ali B Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen van Koningsbrugge genomineerd. Volgens de populaire Matthijs van Nieuwkerk is Ali B een gevaarlijke outsider. “Ik denk dat de populariteit van Ali B geen grenzen kent.” De dames die kans maken op de prijs Zilveren Televizier-Ster Vrouw zijn Linda de Mol, Yvon Jaspers en Wendy van Dijk. Voor de Talent Award zijn Britt Dekker, Kim-Lian van der Meij en Gerard Ekdom in de race.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020