Excite

Alles is Familie groots in première

De familiefilm ‘Alles is Liefde’ is maandagavond groots in première gegaan. De rode loper lag bij het DeLaMar Theater in Amsterdam, maar de beelden waren live te zien in 57 bioscopen in het hele land. Volgens distributeur A-Film is de première daarmee de grootste in de geschiedenis van de Nederlandse film. Na de ontvangst van de sterren was de film live via een straalverbinding te zien voor alle fans in de verschillende bioscoopzalen.

Carice van Houten

De ster van de avond Carice van Houten miste de première ternauwernood. De actrice is al een tijdje ziek en had aangekondigd dat ze niet aanwezig zou zijn. Het was dan ook een verrassing dat van Houten opdook op de rode loper. “Make-up doet wonderen, ik heb een heel masker op,” zegt Carice tegen het Algemeen Dagblad.

Alles is Familie

Alles is Familie is de de tweede film in de Alles is-reeks. In 2007 werd het zeer succesvolle Alles is Liefde uitgebracht. Ook bij de nieuwe film is de regie van Joram Lürsen. Het script is geschreven door Kim van Kooten. De film gaat over het ongelukkige echtpaar Jeanette en Arend, die vertolkt worden door Martine Bijl en Kees Hulst. De tweede verhaallijn gaat over hun schoondochter Winnie, gespeeld door Carice van Houten, en haar man Rutmer (Thijs Römer) die onvruchtbaar blijkt te zijn. De zoektocht naar een geschikte zaaddoner en de relatieproblemen van Jeanette en Arend vormen de basis van de romantische komedie die volgens Lürsen “veel humor en rare wendingen” bevat.

Andere rollen

Behalve de vier hoofdrolspelers zijn onder anderen Jacob Derwig, Tjitske Reidinga, Diederik Ebbinge, Willeke Alberti, Michiel Romeyn, Remko Vrijdag, Chris Zegers, René van 't Hof, Georgina Verbaan, Wilbert Gieske, Kees van Kooten en Kim van Kooten te zien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020