Excite

Alles is Familie nu al goud

Alles is Familie heeft binnen drie dagen de status van Gouden Film bereikt. Meer dan 100.000 mensen zagen de familiefilm in het openingsweekend. De grootse première van de romantische komedie verraadde al dat de film een succes zou worden. Alles is Familie is de grootste Nederlandse bioscooprelease in de geschiedenis.

Gouden Film

De prijs van de Gouden Film wordt zondag overhandigd aan Kim van Kooten, Thijs Römer en Benja Bruijning. Dat meldt RTL Boulevard zaterdag. Van Kooten schreef het scenario van de film, maar vervult net als Römer en Bruijning ook een rol in de film.

141 zalen

De première van Alles is Familie was maandag live to volgen in bioscopen over het hele land. Vanaf donderdag was de film te zien in 141 bioscoopzalen. Volgens distributeur A-Film is een Nederlandse film nog nooit in zoveel zalen tegelijkertijd te zien geweest.

Alles is Liefde

Alles is Familie is de opvolger van de succesvolle film Alles is Liefde, die in 2007 uitkwam. Alle karakters uit de film behoren tot dezelfde familie. Binnen de groep zijn er allerlei problemen die voor hilarische situaties zorgen. De hoofdrollen zijn onder anderen voor Carice van Houten, Benja Bruijning en Thijs Römer. Er zijn bijrollen voor onder anderen Martine Bijl, Jacob Derwig, Tjitske Reidinga en Kees van Kooten. De regie lag net als bij Alles is Liefde wederom bij Joram Lürsen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020