Excite

Alles is Familie wordt vervolg Alles is Liefde

Alles is Liefde was een aantal jaar geleden zo’n succes, dat de makers van de film hebben besloten om er een op een bepaalde manier een gevolg aan te geven. Dit gebeurt met de film Alles is Familie. Deze film heeft dezelfde thema’s als Alles is Liefde en zou ook ongeveer hetzelfde gevoel achter moeten laten bij de kijker. Ingrediënten voor een nieuw succes?

De nieuwe film draait om één familie, waarvan verschillende leden vertellen over hun liefdesperikelen. De makers zijn niet de enige overeenkomst met Alles is Liefde; Kim van Kooten gaat weer meewerken aan het scenario en Joram Lürsen zal de regie weer op zich nemen. Wie de hoofdrollen gaan vervullen is nog niet bekend, maar het zullen niet de spelers uit Alles is Liefde zijn. Deze film draait namelijk om andere karakters. Op dit moment wordt er gecast en kijkt men welke acteurs en actrices het beste bij het script aansluiten.

Alles is Familie zal iets compacter zijn dan Alles is Liefde; er komen minder personages in voor, zodat de kijkers meer de mogelijkheid hebben om ze te leren kennen. In Alles is Liefde liepen heel veel verhalen door elkaar. Dat deed overigens niets af aan het succes van de film; het was in 2007 een grote hit die 1,7 miljoen mensen naar de bios trok. Wanneer Alles is Familie uit gaat komen is niet precies bekend, maar men rekent op het voorjaar van 2012.

Afbeelding: Flickr account Scarleth White

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020