Excite

Amanda Bynes: Rihanna is lelijk

Actrice Amanda heeft al een tijd zichzelf niet meer onder controle. Na een reeks opstootjes en een politiebezoek eerder deze week, haalt ze nu ongemeen hard uit naar zangeres Rihanna. De 27-jarige Bynes plaatste een berichtje op Twitter met de tekst: "Chris Brown sloeg je omdat je te lelijk bent." Waarom Amanda Bynes zo boos is is voor iedereen onduidelijk.

Grillen van Bynes

Amanda Bynes gaat regelmatig los op haar social media, maar Rihanna was nog niet eerder slachtoffer van de grillen van het voormalige Disney-sterretje. Behalve de verwijzing naar de mishandeling van Rihanna door haar ex Chris Brown, gaat ze nog even door over het uiterlijk van de zangeres. "Niemand wil jouw geliefde zijn, dus ik zou iedereen en je moeder maar bellen dat ik mijn nieuwe hond bijna Rihanna heb genoemd."

Reactie Rihanna

Rihanna voelde zich toch genoodzaakt om te reageren en stuurde terug: "Zie je nou wat er gebeurt wanneer zo'n persoon geen professionele hulp krijgt?" Rihanna doelde ermee op het idiote gedrag van Bynes en de recente drugsvondst bij de actrice thuis. Amanda Bynes laat het er niet bij zitten en stuurt weer dat ze Rihanna's uiterlijk niet kan waarderen."Anders dan jouw lelijke gezicht, doe ik niet aan drugs. Je moet zelf professionele hulp krijgen, hond! Ik heb je lelijke gezicht al eens gezien in het echt. Je bent echt niet knap en dat weet je!"

Breakdown

De 'Hairspray' en What a Girl Wants'-actrice lijkt volledig de controle over haar leven te zijn verloren. Wat begon met onschuldig treitergedrag waarbij ze vooral zichzelf te kijk zette, is inmiddels uitgegroeid tot een regelrechte breakdown. Afgelopen week werd de actrice in de boeien geslagen wegens roekeloos gedrag en het bezit van marihuana. Ook scheerde ze haar hoofd kaal en plaatste ze naakt foto's van zichzelf op Twitter. Ze wil nu een agent vervolgen die op haar vagina geslagen zou hebben tijdens de arrestatie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020