Excite

Amanda Krabbé ging vaak vreemd

Amanda Krabbé, de partner van presentator van Martijn Krabbé, heeft toegegeven regelmatig vreemd te zijn gegaan. En dat bleef niet bij één keer. In een interview met het magazine Viva doet ze een boekje open over de slechte relatie met haar man Martijn en hoe ze haar plezier buiten de relatie begon te zoeken.

Wel tien keer vreemd

Het duurde niet lang voordat Martijn in de gaten had dat zijn vrouw vreemd ging. In het blad vertelt Amanda dat Martijn een mannenstem op de achtergrond hoorde, toen de twee een telefoongesprek voerden. Hoewel er volgens Amanda op dat moment niks gaande was, vroeg haar man haar rechtstreeks of ze vreemd ging: "Hij vroeg er zo expliciet naar, dat ik zei: Ja, ik ben vreemdgegaan. En niet één keer, wel tien keer."

Ondanks haar openhartigheid is Amanda niet trots op haar avontuurtjes. "Als er problemen zijn in je relatie moet je niet vreemdgaan. Daarmee creëer je zoveel spanning. Je komt in een vreselijke spagaat tussen liefde en lust." Met haar acties wilde Amanda juist de aandacht trekken en aangeven aan Martijn dat ze niet tevreden was in de relatie. "Maar de enige manier om echt iets duidelijk te maken, is om met elkaar te gaan zitten en het gewoon te zeggen, in woorden."

Turbulente relatie

De twee zijn nog steeds bij elkaar, maar onderhouden een langeafstandsrelatie. Ze wonen apart en dat doet het stel goed, zo zegt Amanda. Ze kunnen weer met elkaar praten en dat was eigenlijk nooit het geval geweest. In 1995 trouwden de twee met elkaar om vier jaar later weer uit elkaar te gaan. Precies tien jaar laten stapten ze opnieuw in het huwelijksbootje, maar toen hadden ze nog geen idee van de turbulente relatie die ze tegemoet gingen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020